VU voor elke leeftijd - studiedagen najaar 2019

De VU verzorgt naast het bachelor- en masteronderwijs tal van andere cursussen en activiteiten voor bijvoorbeeld alumni en professionals/werkenden. Ook HOVO opent vanaf september 2019 haar deuren voor professionals en andere geïnteresseerden, met een speciaal aanbod waaraan geen minimumleeftijd verbonden is. Want zin hebben in nieuwe kennis is leeftijdsloos! 

De nieuwe studiedagen op zaterdag gaan over onderwerpen op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling, werk, vrije tijd en onderwijs. Geniet op deze studiedagen niet alleen van actuele kennis, maar ook van koffie en thee in de pauze, een gezamenlijke lunch of een borrel met een hapje na afloop in het restaurant van de VU.

Kijk ook bij HOVO Extra in het nieuwe voorjaarspgrogramma. 

Studiedagen

De psychologie van het motiveren en overtuigen
De psychologie van het motiveren en overtuigen
De uitersteaanmelddatum is verstreken; inschrijven is helaas niet meer mogelijk.
Hoe zetten we iemand aan tot het door ons gewenste gedrag? Het zal duidelijk worden hoe zeer wij beïnvloed worden door bewuste en onbewuste prikkels en we  leren ook hoe gedrag (dat van onszelf en van anderen) te veranderen.
Dictators
Dictators
De uitersteaanmelddatum is verstreken; inschrijven is helaas niet meer mogelijk.
In dit college kijken we naar het verschijnsel dictator en dictatuur. Wat zijn de kenmerken van dictaturen? Welke types zijn er? Zijn dictaturen per definitie slecht?

VU voor professionals

VU professionals
De Vrije Universiteit is ook een universiteit voor professionals: hoger opgeleiden die zich willen blijven ontwikkelen binnen en buiten hun vakgebied. Van postgraduate opleidingen tot docentprofessionalisering en maatwerktrainingen, op de campus of op locatie. Wilt u zich professioneel verder ontwikkelen als docent, uw taalvaardigheid verbeteren, cursussen op juridisch gebied volgen, governance- of executive onderwijs volgen? Bekijk dan het opleidingsaanbod van de VU voor professionals.