Één maand gratis lidmaatschap van de Home Academy Club

Geniet van één maand gratis lidmaatschap van de Home Academy Club!

30-04-2020 | 15:17

Om u te steunen in deze vreemde tijd bieden wij u met dank aan Home Academy een geschenk aan om thuis van te genieten: u ontvangt één maand gratis lidmaatschap van de Home Academy Club!

Wat is Home Academy?
Home Academy is een uitgeverij van hoorcolleges voor thuis en onderweg. Aan enkele daarvan heeft HOVO Amsterdam haar medewerking verleend. Het aanbod van Home Academy bestaat uit meer dan 200 hoorcolleges op het gebied van geschiedenis, filosofie, religie, literatuur, natuurwetenschappen, muziek en nog veel meer. Met de Home Academy Club kunt u onbeperkt hoorcolleges luisteren, waar en wanneer u wilt. U kunt ook streamen op een smartphone en tablet door middel van een app.

Hoe werkt het?
Voor het activeren van het lidmaatschap, gaat u naar www.home-academy.nl/club-demo. U kiest bij het lid worden voor de optie Clublid met code en vult daar de volgende code in: HOVOAMST20.

Voor uw gemak vindt u hier een handige instructie voor het verzilveren van de code en de werking van de Home Academy Club op de computer en met de app voor smartphone en tablet.