Dinosauriërs (26, 28 juni en 3, 5 juli)

Hij haalde de Tyranosaurus Rex naar Nederland en is dol op dino’s: Anne Schulp. Hij gebruikt de nieuwste technologieën om de geheimen te achterhalen van de grootste landwezens die ooit op aarde leefden.

23-05-2018 | 8:57

Dinosaurussen: iedereen kent ze, uit films, de speelgoeddoos, uit dinoboeken en uit musea. Maar hoe leefden deze dieren? Hoe zijn ze ontstaan? Waarom werden ze zo groot? Kunnen we ze weer tot leven brengen? En wat is het geheim achter hun ongekende succesverhaal van meer dan 150 miljoen jaar? Paleontologen proberen de geheimen van de dino’s en hun tijdgenoten te ontrafelen, door de miljoenen jaren oude fossielen met nieuwe technieken te ondervragen.

Geïnteresseerd? Aanmelden kan tot en met 12 juni. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Anne Schulp was onlangs op TV bij RTL Late Night. Bekijk hier het interview van Humberto Tan met hem.