Docenten HOVO Amsterdam

Docentenpaginaafbeelindg

Wat kunt u verwachten van onze docenten?

1. Kennis en deskundigheid,
De docenten die bij HOVO college geven zijn verbonden aan een universiteit of hogeschool of hebben ruime ervaring op het gebied van onderzoek of onderwijs. Alle cursussen worden geëvalueerd door de onafhankelijke dienst Kwaliteitszorg van de Vrije Universiteit Amsterdam en worden besproken in de Programmacommissie van HOVO. Deze commissie bestaat uit vertegenwoordigers van de faculteiten van de Vrije Universiteit Amsterdam.

2. enthousiasme en inspiratie,
Docenten geven college bij HOVO omdat zij graag hun kennis met u delen: hun drijfveer is enthousiasme over hun vakgebied en hun wens is u te inspireren. 

3. en dat werkt: onze cursussen en docenten worden uitstekend beoordeeld!
Cursisten geven een gemiddelde beoordeling van de cursussen die overeenkomt met een rapportcijfer van ruim een 9 op de onderdelen ‘kennis’ (met vragen over leerdoelen, verwachtingen, et cetera) en ‘docent’ (met vragen over didactiek, aanspreekbaarheid).

Via onderstaand overzicht krijgt u een indruk van de docenten bij HOVO en maakt u per kennisdomein kennis met hen. U leest meer over hun achtergrond, de cursussen die ze geven en gaven en u ziet aanvullingen uit de evaluaties die het beeld inkleuren.

Kunst en architectuur startafbeeldingDocenten Kunst en Architectuur
(Cultuur)geschiedenis_startafbeeldingDocenten (Cultuur)geschiedenis
Letteren_en_muziek_startafbeelding  Docenten Letteren en Muziek
Filosofie_en_religie_startafbeeldingDocenten Filosofie en Religie
Mens_en_maatschappij_startafbeeldingDocenten Mens en Maatschappij
Exact_en_medisch_startafbeeldingDocenten Exact en Medisch